Kutatásszervező munkatársainkat telefonon és e-mailen keresztül is kereshetik. Mivel munkatársaink a családok fogadásában és a vizsgálatok vezetésében is közreműködnek, előfordulhat, hogy nem tudják azonnal megválaszolni hívásukat, azonban a nem fogadott számot megőrzi a készülék. Az e-mail címünkre küldött üzenetre egy-két napon belül válaszolunk.

Kutatócsoportunk a Magyar Tudósok körútja 2. alatti TTK kutatóház negyedik emeletén dolgozik. Munkatársunk a portaszolgálatnál várja a családot érkezéskor.

Idejutás autóval:

Petőfi híd felől, északról közelítve: A Pázmány Péter sétányon haladva, a harmadik lehetőségnél forduljon jobbra és jöjjön végig a Magyar tudósok körútján. (A második jobbra fordulási lehetőség is a Magyar tudósok körútjára vezet, azonban az zsákutcába torkollik.) Jobb kéz felől, a zsákutcát jelölő tábla után, az utolsó lesz a TTK épülete (a téglafalon fehér felirat jelzi). Az épület előtt elhaladva, közvetlenül az épület után forduljon jobbra, hogy bejusson az épülethez tartozó 2 szintes mélygarázsba.

Rákóczi (Lágymányosi) híd felől: Közvetlenül a híd után térjen rá a Pázmány Péter sétányra. Az első lehetőségnél forduljon balra, és jöjjön végig a Magyar tudósok körútján. Jobb kéz felől, a zsákutcát jelölő tábla után, az utolsó lesz a TTK épülete (téglafalon fehér felirat jelzi). Az épület előtt elhaladva, közvetlenül az épület után forduljon jobbra, hogy bejusson az épülethez tartozó 2 szintes mélygarázsba. 

A parkolást a portaszolgálat engedélyezi a gépkocsi rendszámának megadásával. Kérjük, hogy látogatásuk előtt munkatársunknak adják meg a szükséges adatokat.

Idejutás tömegközlekedéssel:

A 4-6-os villamos Petőfi híd budai hídfő megállójánál leszállva az Egyetemisták Parkja (dél) felé kell venni az irányt, ahol majd az első elágazásnál jobbra (a kápolna felé) kell fordulni. A kápolnával szemben található vörös téglaszínű épület lesz a TTK intézete. Ez a villamosmegállótól körülbelül 5-6 perc séta.